Ние, жените, често променяме маниите си по конкретни бюти трендове под влиянието

...
Ние, жените, често променяме маниите си по конкретни бюти трендове под влиянието
Коментари Харесай

Научи се от парижанките: 5 бюти тренда, които да си откраднеш от града на любовта

Ние, дамите, често променяме маниите си по съответни бюти трендове под въздействието на обществените медии. Но в един източник на ентусиазъм в никакъв случай няма да сбъркаме. Нещо френско. Изсушени на въздуха бретони, размазана очна линия и небрежно червени устни - френските девойки са си ходещ урок за това по какъв начин да бъдеш изискан без изпитание.

Това, което прави парижката хубост друга от другите е, че не е толкоз значимо какво носят, а по-скоро какво НЕ носят. Стратегически ситуирано контуриране, дълги акрилни нокти, подправен загар и подскачащи къдрици? Забравете за това.

Парижанките и като цяло френските момичета използват грима за наблягане на естественото им лъчение. Добавят го, когато е належащо, с цел да подобрят естествения си тип, да наблегнат върху най-силните си черти и да им оказват помощ да наподобяват по-интересни, а не прекомерно „ съвършени “.
 Тайните за хубост на французойките  Тайните за хубост на французойките  Тайните за хубост на французойките  Тайните за хубост на французойките
Техните тоалетки и чантички за грим са цялостни с артикули, които бихте намерили най-вече в аптеките, а що се отнася до инструментите за хубост? Никога не са чували за тях. Рядко ще ги видите с четка или козметична гъбка, тъй като най-хубавото оръжие на французойката за разбъркване, нанасяне и размазване са нейните пръсти.

Имайте поради, че те са същински вещи в уроците по хубост, предадени от техните майки, а не тези, взети от TikTok.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Да забележим кои са бюти трендовете, които си заслужава да си откраднете от парижанките:

" Непослушни " червени устни

Какво по-френско от кадифена, наситеночервена джука? Поразмазана и замъглена алена джука, несъмнено. Захвърлете молива за устни и забравете да употребявате четка за точно нанасяне. Френските девойки не си падат по това. След като нанесете червилото си, докоснете с пръста си, с цел да разнесете продукта и да му придадете онзи замъглен, изхабен резултат тип „ преди малко бях целуната “.
                             

Подкрепена от науката грижа за кожата с дейни съставки

Ако има една истина в живота, с която можем да се съгласим, това е, че французойките имат най-хубавата кожа. Но по какъв начин кожата им остава толкоз млада? Не се тормозете, ние ще ви спестим полета до Франция и ще ви разкрием техните секрети... Дерматологично тествана грижа за кожата с чисти активни съставки.

Минимализъм по кожата

За французойките подготвянето на кожата е от значително значение. Що се отнася до грима? Идеалният френски загар е основан с артикули, които не могат да се видят върху кожата. За да постигнете този резултат, избягвайте да нанасяте прекомерно доста декор дьо загар, а по-скоро използвайте коректори.
                             

Черен руж

Какво? Правилно ли прочетохте? Да, по този начин е. Забравете прасковените и розови нюанси, тъй като французите протягат ръка към „ черния руж “. Черният руж е нов артикул, който стана доста известен във Франция. След нанасянето не наподобява черен, само че основава фини нюанси на розово и лилаво, с цел да имитира естественото зачервяване на бузите. 

Натурално всичко

Една от най-хубавите трендове в хубостта през последните години е да бъдем естествени. До такава степен, че кухните в Париж стартират да получават формата на аптеки. Домашните предписания за артикули за хубост са доста известни. Французойките обичат да основават своя собствена грижа за кожата като маски и кремове. Продуктите си набират от магазини за първични материали. Така и крайният артикул се оказва необикновено преференциален. Независимо дали става въпрос за смачкване на сочна праскова поради нейните свойства за регенериране на кожата или потребление на зеле като маска за лице (в края на краищата то е богато на витамин А, Е и С), тези жени знаят по какъв начин да се възползват от седмичния си пазар.
 Разликите сред французойките и множеството дами по света  Разликите сред французойките и множеството дами по света  Разликите сред французойките и множеството дами по света  Разликите сред французойките и множеството дами по света
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР